Logo tekst

Team 4UP

Voor bruisend advies kies je een inspirerend team.
Team 4UP.

Loopt je project niet meer lekker? Heb je tekort aan ervaren handen? Moet er bemiddeld worden of knopen doorgehakt? Wil je een fris bruisende en inspirerende kijk op de zaken? Dan klop je aan bij Team 4UP.

Dat heb je soms, een kwestie waarbij je wel advies of inzet kunt gebruiken. Wat meedenk- of werkkracht. Waarbij je kennis en ervaring nodig hebt van buiten de gebaande paden. Wat inkleuring van mensen van buiten je eigen organisatie. Dan schakel je Team 4UP in: Tineke Markus, Rietje Meijer, Tine Verhoef en Annet Koops.

Wij vormen een team waarmee je kunt sparren en overleggen. Een groep slimme vrouwen om je vragen en gedachten tegenaan te houden, kennis op te doen en ervaringen te delen. Het team is behept met een gezamenlijke 120 jaar werkervaring op het gebied van onderwijs, zorg en human resources in diverse leidinggevende en managementfuncties. Van teamleider tot en met directeur of bestuurder.

Je zet Team 4UP in als:

– op hoger niveau strategisch meegedacht dient te worden over visie en missie.
– besturen er niet meer uitkomen.
– er bemiddeld moet worden tussen Pietje en Jantje.
– er oplossingen bedacht moeten worden die buiten gebaande paden gaan.
– er bijeenkomsten moeten worden georganiseerd waar beleid en uitvoering samenkomen.
– er een werkbaar programma dient te zijn voor alle lagen in de organisatie.
– er vrijwilligers botsen met betaalde krachten.
– er tijdelijke bestuurders nodig zijn om organisaties draaiende te houden.
– er projecten uit de klei getrokken moeten worden.
– er een slimme, handige en plezierige dagvoorzitter nodig is.
– er vernieuwingen en innovaties binnen het onderwijs doorgevoerd moeten worden
– er reïntegratie nodig is op het persoonlijk vlak
– er keuzevragen liggen omtrent werk gezondheid loopbaan, carrière, familie en persoonlijke ontwikkeling
– mentorschap nodig is omtrent bijvoorbeeld het inwerken van een directeur of bestuurder

Hoe werkt het?

Team 4UP is als volledig team in te schakelen of per persoon. Afhankelijk van de kwestie en van de gewenste aandacht en natuurlijk van achtergrond en cv’s die daarbij passen. De vraag bespreken wij. Degene met de kennis en ervaring voor jouw vraag neemt contact met je op. Samen bespreek je de aanpak. Je hebt de input van vier ervaren deskundigen en keuze in de uitvoering.

Wat kost werken met Team 4UP?

We bieden de kennis en advies van Team 4UP aan in drie pakketten:

1UP

We ontvangen een A-viertje met daarop je vraag. We kijken wie van de teamleden de meeste ervaring heeft met de kwestie. Die neemt contact op met je voor een gesprek over de gewenste aanpak en uitvoering. Na jouw akkoord komt het teamlid bij je langs met kennis, kunde en advies. Het idee is dat je minimaal een keer bijeenkomt. Op een locatie waar jij je prettig voelt. Dagdeel (4 uur) 360 euro exclusief btw en reiskosten.

2UP

We ontvangen een A-viertje met daarop je vraag. Je wilt graag overleg met minstens twee leden van het team. Wij kijken wie dat zijn. Een iemand overlegt online met je voor toelichting, gewenste aanpak en uitvoering. Na jouw akkoord komen twee teamleden bij je langs. Jij zorgt voor de locatie. Uitkomst is een geschreven advies dat je binnen een week na afloop van het gesprek ontvangt. Uren nazorg zijn inbegrepen. Een dag werk (8 uur) 720 euro exclusief btw en reiskosten.

Alles UP!

Teamwork a la carte. We ontvangen een A-viertje met daarop je vraag. Je weet al dat het een complexe vraag is en dat bespreking en aanpak meerdere dagdelen zal omvatten. Het teamlid met de meeste ervaring met de kwestie neemt online contact met je op voor toelichting, gewenste aanpak en uitvoering. Na jouw akkoord en afhankelijk van de wensen komt een of komen twee teamleden bij je langs. Jij zorgt voor de locatie. Uitkomst is een geschreven advies dat je binnen een week na afloop van het laatste gesprek ontvangt. Uren nazorg zijn inbegrepen. Vier dagen werk (32 uur) 2.880 euro exclusief btw en reiskosten.

Wil jij Team 4UP?

In een oriënterend gesprek kun je aangeven wat je nodig hebt. Wij zetten onze tijd graag in voor het leveren van kwaliteit, zodat we met z’n allen UP zijn over het resultaat.