Logo tekst

Samenwerking

Blik Grafisch Ontwerp

Zij daar in de Twijnstraat in Utrecht. De Blikkers. Daar heb ik iets mee. Samen gekoppeld aan werken. Samen aan energie. Samen aan creëeren. Kijk maar even mee….

 

De Schone Schrijfster

Olga Leever. Twee schrijven meer dan één. Twee schrijven sneller dan één. Dat is de ervaring van mijn tekstschrijver-collega Olga Leever en mij als we samenwerken. En dan vooral samen optrekken bij een klant en een klus. We presenteren ons graag als duo. Werken naadloos. Schrijven dito.

Coöperatie Mag het een beetje meer zijn?

Daar waar anderen ophouden gaan wij verder. Dat was het idee toen we met z’n allen om tafel gingen. Niet de optelsom van de individuen, maar ultieme extra waarde. We kijken niet op een beetje extra. Zolang de uitwerking maar juist is. De voordeur zit bij Blik.

Webinarwerkplaats

Veel bedrijven en organisaties hebben de stap naar online informeren van hun doelgroepen inmiddels gezet. Olga Leever, Klaartje Snoeren en ik inmiddels ook. We zijn een werkplaats voor webinars begonnen. Kies je voor een webinar, kies dan voor ons. Snel, dichtbij en professioneel. Meer weten?