Logo tekst

Samenwerking

Blik Grafisch Ontwerp

Zij daar in de Twijnstraat in Utrecht. De Blikkers. Daar heb ik iets mee. Samen gekoppeld aan werken. Samen aan energie. Samen aan creëeren. Kijk maar even mee….

 

De Schone Schrijfster

Olga Leever. Twee schrijven meer dan één. Twee schrijven sneller dan één. Dat is de ervaring van mijn tekstschrijver-collega Olga Leever en mij als we samenwerken. En dan vooral samen optrekken bij een klant en een klus. We presenteren ons graag als duo. Werken naadloos. Schrijven dito.

Pirana Grafisch Ontwerp

Ontwerp met een bite. Maar niet alleen ontwerp. Hun skills reiken verder. Ilze en Saskia zijn communicatiebreed inzetbaar. Perfecte sparringpartners. Met ideeën en visie op hoe ‘iets’ over komt. Kijk maar naar mijn website en huisstijl, het Dubrodochter-project, de Duurzame Vecht-activiteiten. Je zou ze een duizenddingendoekje kunnen noemen, als dat niet zo’n negatieve connotatie zou hebben. Nee, dan bekt Piraña gewoon beter.

Pink Lemon social media management

Het is juicy, friszuur en vooral heel lief sociaal. Pink Lemon sociaal media management. Met aan het roer Minke Pettersson. Alhoewel ik hier en daar wel een beetje klaar ben met de socials, kan ik er vanuit het communicatievak toch niet omheen. Dus schakel ik met het geelroze van deze jonge ster. Zij weet aan welke knoppen te draaien en kent de weg. Zo fijn!